Clients

Careers

 

 

Contact Us

 

 

 

About Us

 

 

 

Home

Wat is Tabod

Tabod biedt u niets meer of minder dan een peer network. Deze Amerikaanse term duidt op oer-Hollandse rondetafelbijeenkomsten met gelijkgestemden uit het zakenleven. Doel van de peer bijeenkomsten is om u als ondernemer een forum te bieden waarbinnen u van uw mede-leden kunt leren. De voornamelijk zakelijke problemen kunnen besproken worden in een open en vertrouwelijke sfeer. Wederzijds respect is daarbij het uitgangspunt.

 

In de praktijk bezoekt u per maand of 6 weken een Tabod sessie. Elke keer is een ander lid gastheer; de sessies worden (be)geleid door een facilitator die tevens voor de verslaglegging zorgt. Na een rondje actuele gebeurtenissen uitwisselen volgt de aanpak van een thema of prangend onderwerp. Ieder lid krijgt de kans zijn licht over deze zaak te laten schijnen. In de weken na de sessie krijgt u van de facilitator van de groep een persoonlijke terugkoppeling. In dit gesprek kunt u tevens uw doelstellingen voor de komende periode aanscherpen.

 

Tabod leden zijn zogeheten next-level thinkers. De kennis en ervaring uit de Tabod groep kunnen zij direct toepassen in de dagelijkse praktijk van hun eigen onderneming. Met anticiperen als sleutelwoord. Aan de slag gaan met uw eigen zaak leidt hoe dan ook tot groei en ontwikkeling.

 

Klik hier voor “The Peerspective Guide to Leading Your Company”.

 

Leest u de Tabod brochure liever in print? Klik hier voor een download.

Copyright © 2013 Tabod B.V.

Jeroen Hesp

Algemeen Directeur Translavic BV

 

“Tabod spoort je aan om actief aan je zakendoelstellingen te werken. De groep houdt je scherp: uiteraard wil je voorkomen dat men in een volgende sessie aan je vraagt of je dat ene punt nou nog niet hebt aangepakt. Tabod is prikkelend en leerzaam tegelijk.”

Lees meer ervaringen >>

Ruud Koehorst

In de opstartfase van new business

 

“Continuďteit speelt bij zakendoen een belangrijke rol: je kennis en ervaring moeten voortdurend blijven groeien en advies is welkom. Maar externe adviesbureau’s komen en gaan. Bij Tabod zie je verdieping in plaats van vervlakking, ontwikkeling in plaats van momentopnames.”

Lees meer ervaringen >>

Jan Noeverman

Algemeen Directeur Limitec BV

 

”Mijn advies aan Tabod geďnteresseerden is vaak om niet doelloos achter je eigen branche-organisatie aan te hollen. Zo van, we doen dit, we doen dat. Nee, kijk eens verder dan je eigen club én laat anderen eens naar jou kijken. Dat is zó ontzettend leerzaam.”

Lees meer ervaringen >>