Clients

Careers

 

 

Contact Us

 

 

 

About Us

 

 

 

Home

Ervaringen

Copyright © 2013 Tabod B.V.

Jeroen Hesp

Algemeen Directeur Translavic BV

 

“Tabod spoort je aan om actief aan je zakendoelstellingen te werken. De groep houdt je scherp: uiteraard wil je voorkomen dat men in een volgende sessie aan je vraagt of je dat ene punt nou nog niet hebt aangepakt. Tabod is prikkelend en leerzaam tegelijk.”

Lees meer >>

Harry Diepenmaat

Algemeen Directeur Bruco BV

 

“Versnelling en progress, dat is Tabod voor mij. Door Tabod krijg je reflectie vanuit andere invalshoeken en weet je je gesteund door onderbouwde feedback van je mede Tabod leden. Dat maakt besturen op de een of andere manier makkelijker, sneller en effectiever.”

Lees meer >>

Jan Noeverman

Algemeen Directeur Limitec BV

 

”Mijn advies aan Tabod geïnteresseerden is vaak om niet doelloos achter je eigen branche-organisatie aan te hollen. Zo van, we doen dit, we doen dat. Nee, kijk eens verder dan je eigen club én laat anderen eens naar jou kijken. Dat is zó ontzettend leerzaam.”

Lees meer >>

Herbert Weekhout

“Oud” Algemeen Directeur Rotor BV

 

Herbert Weekhout voorheen Algemeen Directeur van Rotor BV.

“De kracht van Tabod schuilt in de combinatie van de verschillen tussen mensen. Het zijn dan wel allemaal ondernemers, maar iedereen onderneemt op zijn eigen wijze. Er gaat een wereld voor je open wanneer je de ander in zijn unieke gedachtegang probeert te volgen.”

 Lees meer >>

Edwin Luinstra

Algemeen Directeur Luinstra Watermanagement

 

“Hoewel ik door Tabod veel geleerd heb, gebiedt mijn nuchterheid me te zeggen dat Tabod ook weer geen geschenk uit de hemel is. Als ondernemer maak je veel mee en moet je alles toch in je eentje oplossen. Maar datandermans adviezen daarbij goed van pas komen, is zeker waar.”

Lees meer >>

Ruud Koehorst

New business opstart

 

“Continuïteit speelt bij zakendoen een belangrijke rol: je kennis en ervaring moeten voortdurend blijven groeien en advies is welkom. Maar externe adviesbureau’s komen en gaan. Bij Tabod zie je verdieping in plaats van vervlakking, ontwikkeling in plaats van momentopnames.”

Lees meer >>

Robbert Paul van Boven

Algemeen Directeur Bas Autowas

 

“Vooraf had ik wel vragen over het met je billen bloot gaan in zo’n groep. Je deelt soms toch je zwakke plekken met collega ondernemers. Hoe ga je daarmee om? Doordat het adviseren binnen Tabod op basis van wederkerigheid gebeurt, zie ik de groep toch beslist als een win-win-situatie.”

Lees meer >>

Dirk Jan Braker is Algemeen Directeur  ’t Hooge Holt BV

 

“Tabod laat je niet alleen met een andere blik naar je eigen bedrijf kijken, het gunt je ook een kijkje in de keuken bij anderen. Dat is leerzaam. Soms wordt bij jou de vinger op een zere plek gelegd en dat is maar goed ook. Zelf kom je daar om wat voor redenen vaak niet aan toe.”

Lees meer >>

Bart Stribos

Algemeen Directeur Tegeltoko

 

“Via de Rabobank was er een informatieve bijeenkomst over Tabod georganiseerd. Eigenlijk was ik meteen enthousiast. Ik zag het helemaal voor me. Informatie delen, elkaar en jezelf een spiegel voorhouden en ook een deel netwerken.”

Lees meer >>